OVER ONS

Onze Mas du Verdon vindt zijn oorsprong in de XVIIIe eeuw en is opgebouwd uit muren van keien en kiezel en heeft een typisch Provençaalse uitstraling. We liggen op 900 meter van het centrum van het pittoreske en authentieke stadje Castellane aan de oevers van de rivier de Verdon. U kunt vanaf ons terrein lopen naar de rivier waar u kunt genieten van de rust en het stromende water. Ons terrein is ca. 2,5 hectare groot en bestaat voor en groot deel uit bos en druivenaanplant. Oude eiken en sparren omzomen de rivier en bieden veel privacy.

We hebben 4 kamers en 1 appartement, rondom het huis zijn veel terrassen waar u gebruik van kunt maken. Vanaf 2003 zijn we bezig om het huis te verbouwen, elke keer weer een beetje mooier, het huis is nu bijna af. We hebben verschillende terrassen waar u gebruik van kunt maken, dus heeft u een kamer zonder privéterras, dan kunt u toch lekker buiten zitten of liggen. We hebben zelfs een ligweide met buitendouche waar u heerlijk van de zon en het uitzicht kunt genieten met veel privacy.

Dit is een ideaal kader voor een traditionele gastvrijheid in een ontspannen sfeer, discreet en met ouderwetse aandacht van ons. Leven in onze Mas is: een verfrissing aan de boorden van de Verdon, genieten van onze uitstekende keuken vol met tradities en creativiteit, je begeven naar de grote eetzaal, aan tafel onder de pergola, de zithoek of de bar, een verblijf bij ons staat garant voor ontspanning en rust.

Castellane is de plaats bij uitstek voor een geslaagde vakantie! Met zijn unieke ligging heeft Castellane vele troeven. Precies gelegen tussen het meer van Castillon en de Gorges du Verdon die uitmonden in het Lac de Ste-Croix. Het pittoreske dorpje leent zich uitstekend voor het oude stadsgedeelte al kuierend te verkennen. In het oude stadsgedeelte met zijn nauwe straatjes en leuke winkeltjes kan men heerlijk eten in een van de vele restaurantjes of gewoon genieten op een terrasje, in de zomer wordt elke dag wel iets georganiseerd in Castellane.

De streek biedt vele recreatie en sportmogelijkheden. zoals golf, zwemmen, wandelen, fietsen, kajakken, raften, maar ook een bezoek aan Cannes of St. Tropez voor een dagtrip is van ons uit goed te doen. (1.5 uur). Bezoek vooral het meer van Castillon waar u heerlijk kunt zwemmen of luieren op de ligstoelen direct aan het meer. Eeen glaasje rosé, lekker eten op het terras aldaar en u heeft een heerlijke dag.

Hopelijk mogen we u binnenkort ontvangen en u een prettige en onvergetelijke vakantie bezorgen en zoals onze gasten zeggen, hoe vaker je komt hoe langer je leeft.

Melanie Jacobs en Ed Scheres.